09 (2)

No ke aha i kaulana ai nā kaula kaua?

Ke kaulana o kakaula kaua'A'ole wale no kona nani, akā, no kona ho'oma'ama'a ko'iko'i.I ke kiola ʻana i ke kaula nui, ʻo ka loli o ke kaula e hoʻohuli i ke kino e loli, a i mea e mau ai ke kino a paʻa, pono e hoʻopaʻa ʻia nā ʻiʻo o ke kino holoʻokoʻa e pale aku i ke kūʻē ʻana o ke kaula, a pēlā e mālama ai i ke kaula. ka paʻa o ke kino a me ka moe kino, ka mea e koi ai i ke kino e hoʻoikaika.Hoʻokumu ke kaula mana maʻalahi i ka ikaika, ka hoʻomanawanui, ka hoʻonohonoho ʻana, ka pahū, ka paʻa paʻa, a hoʻokuke i nā palena o kou puʻuwai a me kou māmā.

Why are battle ropes so popular-1

No laila pehea e hoʻohana ai i ke kaula kaua e hoʻoikaika ai?

Pono ʻoe e hoʻohana i ka ikaika o ka puʻuwai puʻuwai puʻupuʻu e hoʻopaʻa i ke kino, me ka hoʻonohonoho ʻana a me ka agility o ke kino e koli i nā kaula kaua hoʻomaʻamaʻa homeopathically, me ka hoʻohana ʻana i ka mana pahū, ka hoʻomanawanui muscular a me ka hoʻomanawanui cardiorespiratory.nā kaula hoʻoikaika kino hōʻike i ke ʻano nalu i pae ʻole i loko o kekahi manawa.

A laila, i mea e paʻa ʻole ai ka nalu, pono ʻoe e koli i ke kaula me kou ikaika a pau, wikiwiki, kūpaʻa, a ikaika.Eia kekahi, hiki ke hoʻohālikelike ʻia me nā dumbbells, kettlebells, nā pā pā a me nā mea hana ʻē aʻe, i hoʻolālā ʻia e like me ke ʻano o ka wā a i ʻole ka hoʻomaʻamaʻa kaapuni, e hoʻokō i ka hopena o ka hoʻonui ʻana i ka hoʻomohala ʻana o nā pūʻulu muscle ma nā ʻāpana like ʻole o ke kino a me ka hoʻomanawanui cardiorespiratory.

Why are battle ropes so popular-2

He aha nā pōmaikaʻi o ka hoʻomaʻamaʻa kaua kaula?

1. Hoʻomaikaʻi i ka hoʻomanawanui ʻana o ka ʻiʻo, hoʻonui i ke kūpaʻa o ke kino a me ka ikaika o ka ʻiʻo.

2. Hoʻonui i ka mana pahū a me ka wikiwiki.

3. Hoʻoikaika i ka metabolism, hoʻomaikaʻi i ka mana cardiopulmonary a hoʻonui i ka wikiwiki o ka puhi ʻana i ka momona.

4. E hoʻoikaika i ka hui kino a hoʻomaikaʻi i nā hana haʻuki ʻē aʻe.

5. Hiki ke loli a hoʻonanea nā ʻano aʻo.


Ka manawa hoʻouna: Jan-26-2022