09 (2)

Nā ʻōlelo aʻoaʻo hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana i ka Pop Up Canopy

Nui nā pōmaikaʻi i ka loaʻa ʻana o kahi canopy pop up no ka wā e hoʻokipa ai ʻoe i nā hanana.ʻOiai ua hoʻolālā ʻia ka hapa nui o kēia mau mea no ke kū ʻana i ka hoʻomaʻamaʻa koʻikoʻi, e ʻike ʻoe inā e mālama ʻoe i kāu canopy e pili pū me ʻoe no ka wā e hiki mai ana.

Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i ka canopy pop up e hahai i kēlā me kēia manawa āu e hoʻohana ai i kāu canopy:

1- E hoʻomaʻemaʻe i kāu Pop Up Canopy Ma hope o kēlā me kēia hoʻohana

I ka wā e wehe ai ʻoe i kāu pā pop up, e hoʻopalapala i ka uhi a hoʻohemo i ka lepo a i ʻole ka wai nui mai ka ua.Inā hoʻohana mau ʻoe i kāu canopy a ʻaʻole paha, ʻo ka hoʻomaʻemaʻe ʻana ma hope o kēlā me kēia hoʻohana e hoʻololi i ka honua i ka lōʻihi o ka lōʻihi ma mua o kou makemake ʻana i kahi mea hou.

2- E waiho maloʻo i kou pā

Inā ʻaʻole ʻoe e hoʻomaloʻo i kou puʻu ma mua o ka hoʻokomo ʻana i loko o kāna ʻeke, ʻike paha ʻoe e hoʻomoʻa i ka makū a i ʻole mawae a hoʻomaka paha e pilau loa ma muli o ka ulu nui ʻana o ka maʻi a me ka poʻi.

ʻO ka mālama ʻana i ka wai i loko o kāu ʻeke me kahi wahi ʻole e hanu ai e ʻai i ka lole no laila e lilo ai kou puʻu i mea ʻole.

3- Hoʻoponopono mau i nā pōʻino i kāu canopy me ka wikiwiki

Inā ʻike ʻoe i kahi ʻoki liʻiliʻi a nahae paha i loko o kou uhi, ʻo ka hoʻoponopono ʻana iā ia ma mua o ka wā ma hope e hoʻōki i ka nui aʻe.ʻOi aku ka nui, ʻoi aku ka nui o kou makemake i kahi mea hou.He mea maikaʻi ka vinyl wai no ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻūhā liʻiliʻi i loko o kou uhi a he mea hana maʻalahi e loaʻa a puni.

4- E hoʻohana i nā mea holoi maʻemaʻe a kūlohelohe paha

Hana ʻia nā mea hoʻomaʻemaʻe ikaika me ka bleach a me nā kemika ʻinoʻino ʻē aʻe.Hiki iā lākou ke hoʻoheheʻe i nā mea i hana ʻia i kou uhi no laila e holoi ʻia inā koho ʻoe e hoʻohana iā lākou he mea nui loa.

Manaʻo mākou e hoʻohana ʻoe i nā kopa maʻemaʻe a kūlohelohe paha.ʻO kahi ʻē aʻe, hiki iā ʻoe ke hana i ka vīnega keʻokeʻo a me ka hui ʻana o ka pauka bakena me ka wai mahana a wela paha.Mai ninini i ka wai paila a i ʻole nā ​​mea hoʻomaʻemaʻe pololei ma luna o ka uhi no ka mea e hoʻonāwaliwali lohi kēia i kona kūpaʻa.

5- E hoʻohana i nā mea hana hoʻomaʻemaʻe palupalu

ʻAʻole ʻoe e hoʻohana i kahi pulupulu e hoʻomaʻemaʻe i kāu kaʻa, e like me ke ʻano ʻaʻole pono ʻoe e hoʻohana i kahi pulupulu ʻino e holoi i kāu canopy pop up.

ʻOiai ʻaʻole ʻoe e ʻike koke i kekahi pōʻino, e hoʻonāwaliwali a nāwaliwali kou uhi i ka manawa.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ʻōhuhi kaʻa a me ka hui ʻana o ka wai mehana e lawa i ka loaʻa ʻana o ka hapa nui, inā ʻaʻole nā ​​​​ʻeleʻele a pau i waho o kāu canopy.

1


Ka manawa hoʻouna: Mar-02-2022